Varnostna izjava

Pri podjetju Juvenis d.o.o. se zavedamo, da naše stranke potrebujejo zanesljive in varne produkte, saj ti vplivajo na njihovo poslovanje. Zato jemljemo varnost in zanesljivost naših produktov zelo resno.

Varnost

SSL

Vse informacij, ki se izmenjujejo med vašim spletnim brskalnikom in Printheon sistemom so zavarovane proti prisluškovanju z 256-bitno enkripcijo. Ključavnica v vašem brskalniku vam da vedeti, da niste na lažni, t.i. "phishing" spletni strani, ampak na naših straneh in da so vaši podatki na poti med vašim brskalnikom in našim produktom varni.

Močna enkripcija

Vaši kritični podatki, kot na primer gesla, so v naših podatkovnih bazah kriptirana z AES kriptirnim algoritmom.

Fizično varovanje

Naši strežniki se nahajajo v varovanem podatkovnem centru, ki ima 24 urni nadzor, redundantna napajanja in generatorje elektrike v primeru izpada, protipožarno varnost in nadzor nad klimatskimi razmerami v samem strežniškem prostoru. Vaše datoteke varuje Rackspace-ovi vrhunski podatkovni centri. Fizičen dostop je omejen z biometričnimi kodami.

Upravljanje gostovanja

Pri Juvenisu smo izbrali Rackspace za varno hrambo datotek. Istemu ponudniku storitve zaupa General Electric, Cisco, Pfizer, Hilton, Sony Music, US Marines in ostali.

Varnostno kopiranje

Datoteke v vašem Printheon računu so razpršene po več strežnikih v različnih geografskih lokacijah, kar ponuja večjo varnost podatkov. Dodatno se delajo nočne kopije vseh podatkov in se shranjujejo na ločeno fizično lokacijo od strežniškega okolja. S tem se izognemo izgubi podatkov ob morebitnih naravnih katastrofah, kot npr. tornado ali poplave. Ob takih primerih lahko vzpostavimo zadnje stanje podatkov pred katastrofo z minimalno izgubo podatkov.


V primeru, da imate več vprašanj na temo varnosti ali druge pomisleke, vas prosimo, da nas kontaktirate na elektronski naslov: support@printheon.com.